vanochtend 219 ingeschreven gebruikers
Inloggen bestaande gebruiker

Aanmelden nieuwe gebruiker

Naar mobiele versie


OVER DEZE WEBSITE | Contact

Vragen of tips? Kritische noten of prijzende pluimen? 

Alle reacties zijn welkom.

Door te reageren ga je akkoord met de voorwaarden:


 

Omdat wij veel vragen krijgen, kunnen we niet altijd snel en doeltreffend antwoorden.

Voor een snel antwoord op je vraag heb je misschien iets aan deze tip:

 

Twijfels over spelling?

Als je twijfelt over de juiste spelling van een woord op deze website of je wilt weten hoe je een woord moet spellen in jouw eigen teksten, raadpleeg dan een van de volgende websites:

Twijfels over de opgave van vandaag?

We hebben de vragen met zorg samengesteld, maar er kan altijd een foutje ingeslopen zijn. Voordat je reageert, adviseren we dat je de uitleg bij de antwoorden leest en de eventuele pagina waarnaar verwezen wordt.

 

De spelling van nu is niet meer helemaal dezelfde als die van pakweg veertig jaar geleden. Het kan dus zijn dat de regels niet meer zijn zoals je die op school leerde.

 

 


 

 

Fout ontdekt?

Iedereen maakt fouten, dus dat kan op deze website ook gebeuren. Als je een fout op deze website ontdekt, willen we dat graag weten. Geef in je mailtje aan, op welke pagina van de website je de fout ziet staan, welk woord verkeerd is en wat daaraan volgens het woordenboek verkeerd is. We zullen de fout z.s.m. herstellen. Fouten in advertenties (onder Ads door Google) kunnen we niet verbeteren.

 

 

Ezelsbruggetjes of trucs toevoegen?

Hebt je een handig ezelsbruggetje dat een plaats verdient op deze website, mail dan naar info@beetjespellen.nl. Misschien wordt je bijdrage toegevoegd.

 

 

Andere vragen over deze website?

Misschien is je vraag al eens gesteld. Kijk even op de pagina FAQ (VGV). Daar staan enkele beantwoorde vragen, gesorteerd op onderwerp.

Mail andere vragen naar info@beetjespellen.nl. En als je dan toch aan het mailen bent: we vinden het ook leuk om te weten hoe je de website hebt gevonden (via een tijdschrift, de radio, een zoekmachine, een andere website, een collega, enzovoort).

 
Vaak gestelde vragen - - REACTIES OF TIPS - - Instellingen aanpassen

Beetje Spellen is een initiatief van

 Martin van Toll Producties